ByKyra wintercollectie 2014/2015

Parrots in paradise in a fantasy factory


Amsterdam, mei 2014. Voor meisjes is er veel kleding verkrijgbaar, dat is een statement. Toch slaagt ontwerpster Kyra Buil er met haar vrolijk gekleurde meidenkleding in om op te vallen. Ook de wintercollectie blinkt weer uit in vrolijke en originele details waar meiden zo van houden.

Kyra heeft zich laten inspireren door het thema ‘parrots in paradise in a fantasy factory’. Kortom, kleurrijke veren en fantasierijke kleding.

Beleving

De collecties van ByKyra hebben net dat extra speelse of unieke detail waar meiden zo van houden. Vanzelfsprekend met een goede pasvorm, sterke kwaliteit en in mooie, knallende kleuren! Kyra vertelt over haar merk ByKyra: “Mijn ontwerpen zijn pedagogisch verantwoord en stimuleren de creatieve ontwikkeling van kinderen. ByKyra is niet alleen een meisjesmerk, maar ook een beleving. Ik vind het belangrijk dat kinderen creativiteit ontwikkelen, omdat dit op veel vlakken van toepassing is in het leven. Veel kinderkleding ziet er leuk uit, maar is voor kinderen onpraktisch om in te spelen.” In ByKyra kan dat wél.

Broek en jas

De meidenkleding is stoer, schattig en speels tegelijk. De wintercollectie 2014/2015 telt weer prachtige rokjes, tops, asymmetrische jurken, leggings, gestreepte maillots, een short en colberts. In fijne kleuren en voorzien van spectaculaire details als afdrukken van veren. Alsof er net een papegaai tegenaan gevlogen is. Hét succesnummer uit de zomercollectie, het toverjasje, komt in een vernieuwde versie terug. Maar nieuw in de ByKyra collectie is de lange broek en de winterjas. Kortom, de kleine dame kan van top tot teen in ByKyra rondlopen. Zelfs aan accessoires is gedacht. Kyra heeft een rugzak met vleugeltjes, een muts en een hoedje ontworpen. Het thema, met fiere veertjes, blijft in alle producten terugkomen. Met het kleurenpallet heeft ze gespeeld, al zijn de ‘papegaai-kleuren’ als rood, groen, roze en blauw telkens terug te vinden. Hierdoor is de collectie uitstekend te ‘mixen en matchen’.

Meisjes gaan stralen in hun nieuwe ByKyra outfit. En dat is precies wat de ontwerpster ook wil bereiken. Zij heeft het daarom ook vaak over ‘show your sunny side’. Het is duidelijk dat oprichtster Kyra Buil hard aan de weg timmert. Haar merk hangt in diverse winkels in binnen- en buitenland en is online te koop via haar webshop www.bykyra.com.

ByKyra is een kledingmerk voor meisjes tussen de 2 en 9 jaar en richt zich ook echt op die doelgroep. 

VOgelopjeschouder-370

Vogelbek-370

Het Laatste nieuws

  • 06 feb
    Beste klant, Ben je al lid van de Bykyra special sale pagina op FB?! Wil je... Lees meer
  • 20 juli

Vrienden worden

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • youtube
  • pinterest
Volg ons en blijf op de hoogte van de By Kyra aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelden